Cota 2 - 30 August 2018

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune cota 2 a zilei de joi, 30 august 2018, formata din doua evenimente, ambele din cadrul play-off-ului Europa League.


► FCSB - Rapid Viena (30 august 2018 / ora 21:30)

FCSB a clacat in mansa tur a dublei cu Rapid Viena, pierzand cu 3-1, ce-i drept, avand si mult ghinion, avand doua bare, dar si cateva ratari mari. Trupa lui Dica are insa un moral bun, avand in vedere faptul ca vine dupa o victorie categorica obtinuta pe terenul celor de la FC Viitorul, castigand cu 1-4, e drept, jucand in superioritate numerica inca din minutul al cincilea. Ma astept ca "ros-albastrii" sa aiba aceeasi atitudine ca in mansa retur a dublei cu Hajduk Split si sa se impuna, bazandu-ma si pe faptul ca beneficiaza de avantajul propriului teren. Pentru o siguranta mai mare insa, o sa mizez pe faptul ca FCSB va castiga minim o repriza, la o cota buna oferita de bookmakeri.


► Bordeaux - Gent (30 august 2018 / ora 21:45)


Bordeaux - Gent este un meci care porneste de la scorul de 0 la 0, astfel ca ar trebui sa asistam la multe reusite, tinand cont de faptul ca echipa gazda este obligata sa se impuna, in timp ce oaspetii au si ei nevoie de un gol marcat pentru a spera la calificare. Francezii vin dupa un succes important obtinut in campionat, reusind sa o invinga pe AS Monaco, in timp ce belgienii se pot lauda cu faptul ca trec printr-o forma buna, fiind fara infrangere in ultimele sapte partide. Avem toate premizele pentru un meci cu reusite la ambele porti, insa din nou o sa aleg sa pariez la siguranta, de aceea recomand sa mizati pe faptul ca se vor marca minim doua goluri in meci.


Asadar, cu aceste doua evenimente formam o cota totala de 2.18, care pare sa aiba sanse bune de reusita, insa recomandam sa pariati responsabil si sa nu mizati mai mult decat va puteti permite.