Cota 2 - 3 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda si astazi Cota 2, formata din nou din evenimente din Championship, acolo unde se joaca Derby - Norwich si Rotherham - Bristol CityIeri am reusit sa evitam Champions League si surprizele de acolo, iar cota 2 pe care am oferit-o a fost una inspirata, deoarece Leeds si Aston Villa ne-au furnizat castigul mult dorit.


De data aceasta am sa-mi indrept atentia tot spre acelasi campionat, Championship, de unde am ales meciurile dintre Derby si Norwich & Rotherham impotriva lui Bristol City.


►Derby – Norwich (ora 21:45)


Echipe diferite ca obiective, dar aici as vrea sa ma rezum la a spune ca Derby este genul de formatie care nu concepe sa nu prinda playoff-ul, acesta a fost obiectivul pe care conducerea I l-a impus lui Frank Lampard si dupa cum evolueaza echipa inca trebuie sa umble la jocul din deplasare. In Ceea ce priveste partidele de acasa, “berbecii” se tin bine, reusesc sa-si arate coltii si o fac bine, avand trei victorii si o remiza in ultimele patru meciuri, acesta este motivul pentru care astept din partea lor un joc solid,  in care sa nu fie condusi nici la pauza, nici la final.

►Rotherham – Bristol City (Ora 21:45)


Rotherham a fost mereu echipa aia care a luat multe goluri, dar a si inscris, iar faptul ca joaca acasa ne certifica acest lucru, acolo fiind locul unde a reusit sa acumuleze toate punctele pe care le are acum. Bristol City este si ea cu pretentii, dar la fel de bine a luat goluri multe pentru o asemenea formatie si de cele mai multe ori s-au inscris goluri inca din prima repriza. Cum sunt echipe cu greseli, astept sa vad asta inca de la pauza, cand indiferent de cine inscrie, sa o faca pana in minutul 45.