Cota 2 - 3 Noiembrie 2018

A mers bine ieri, am avut o cota din fotbalul olandez care ne-a intrat, de data asta am alegand sa mergem pe doua meciuri ale unor echipe de traditie. Ajax joaca contra lui Willem II si Hertha primeste vizita lui Leipzig.Hertha - RB Leipzig (19:30)

Ambele au pierdut o singura data in acest sezon, drept pentru care sunt la egalitate si meciul se anunta unul mai mult decat echilibrat. Totusi, berlinezilor le este mai usor sa joace acasa, urmeaza sa vedem un joc mai solid, cum s-a intamplat si contra lui Bayern Munchen, cand s-au impus cu 2-0. Leipzig este o echipa cu un program incarcat si faptul ca joaca in deplasare o poate pune in dificultate. Din patru asemenea rezultate, o victorie a fost tot ce a putut obtine maxim, suferind si o infrangere la scor, a fost 1-4 cu Dortmund.Ajax Amsterdam – Willem II (Ora 21:45)

Un meci cu siguranta dezechilibrat si pe care astept sa il vedem prin prisma rezultatului. Mai mult decat atat, as miza pe o foarte rapida deschidere de scor, sa nu uitam ca ‘’lancierii’’ au de partea lor jucatori ce pot oricand sa joace la cel mai inalt nivel, asa cum s-a intamplat in fiecare din ultimele doua sezoane, cand am avut mereu jocuri foarte bune. In ultimii doi ani, Ajax s-a impus cu 4-0 la general, mereu marcand de cel putin trei ori.