Cota 2 - 3 ianuarie 2019

Mari echipe din fotbalul mondial se vor infrunta astazi, pe langa faptul ca in Anglia este derby, Liverpool joaca contra lui City, Real merge la Villarreal, pentru o restanta din La Liga.


5c2db3f22a5c8_1546499058.png


Manchester City - Liverpool (Ora 22:00)

“Etihad Stadium” este un teren unde rareori se intampla ca City sa piarda de doua ori in acelasi sezon si se pare ca lucrurile se aplica si acum, Guardiola&Co. au pierdut o singura data, dar nu fara sa-si lase adversarul fara gol primit. Liverpool este intr-o situatie mult mai fericita, asta si pentru ca va aborda acest duel din postura de lider al Premier League, si cu un meci mai putin tot are cu sase puncte mai multe decat Tottenham. In tur am avut echilibru total, 0-0 a fost scorul, cifrele au fost aproximativ egale la toate capitolele.Villarreal - Real Madrid (Ora 22:30)

Lupta continua si in La Liga, iar campioana mondiala a cluburilor are nevoie de o noua victorie pentru a reduce handicapul de opt puncte care sta intre ea si Barcelona. Ar fi al patrulea succes consecutiv, dar trebuie avut mare grja pentru ca Villarreal este o echipa care stie sa-si puna in pericol adversarii, atunci cand se joaca pe “La Ceramica”. Totusi, avand in vedere ca se joaca pe terenl uneia dintre echipele aflate la retrogradare, ma astept la un meci pe care Real sa stie sa-l controleze, sa stie cum sa puna problema si intr-un final sa-l castige.