Cota 2 - 3 februarie 2019

Fanii celor doua echipe din Manchester sunt cu ochii pe fotbalul din Anglia de astazi. De la 16:05 se joaca la Leicester, unde vine United, iar de la 18:30, “Etihad” gazduieste Manchester City vs Arsenal, evenimente de unde incercam sa alegem cota 2 din 3 februarie 2019.Leicester - Manchester United (Ora 16:05)

Leicester a avut reale probleme in privinta derby-urilor, in special atunci cand a jucat cu Manchester United. Sa nu uitam ca venirea lui Ole Gunnar Solskjaer nu a readus vitalitatea in jocului echipei de pe “Old Trafford”, dar a si trezit atacul, in fiecare meci disputat cu el pe banca s-au dat cel putin doua goluri. Cred ca sunt sanse destul de mari sa vedem un meci la fel de ofensiv facut de “diavoli”, care sa plece cu cel putin un punct de pe terenul fostei campioanei.


Manchester City - Arsenal (18:30)

Lupta echipelor de la varf se da pe “Etihad”, Arsenal vrea sa confirme victoria din runda anterioara, dar trebuie sa nu uitam ca City pe unde a reusit sa-i prinda pe “tunari”, pe acolo a reusit sa o bata marcand cel putin doua goluri. Cu probleme vizibile pe faza de atac, Arsenal este o formatie care primeste gol destul de usor in deplasare, tocmai din acest motiv ma astept la un joc desfasurat in acelasi ton, cu goluri si un succes al gazdelor.


Pronosticuri

Leicester - Manchester United: X2 & peste 1.5 goluri, cota 1.67

Manchester City - Arsenal: gazdele castiga, cota 1.28