Cota 2 - 3 decembrie 2018

Cota 2 din 3 decembrie este alcatuita din doua meciuri ce fac parte din ligi importante ale Europei si aici ma refer la Serie A si Bundesliga. Atalanta o intalneste pe Napoli, iar Nurnberg joaca acasa contra lui Leverkusen.Atalanta - Napoli (Ora 21:30)

Ambele echipe au avut de pierdut la finalul rundei anterioare, deoarece Atalanta a cedat cu 2-3 in disputa cu Empoli, in timp ce Napoli a facut 0-0 cu Chievo. Sunt echipe care inscriu destul de mult pentru media campionatului italian, tocmai din acest motiv ma astept sa vad un joc alert, cu goluri, insa, la final sa avem o echipa oaspete care pleaca cu toate punctele.Nurnberg - Leverkusen (Ora 21:30)

Devenita incet si sigur una dintre contracandidatele pentru evitarea retrogradarii, Nurnberg este si echipa care primeste goluri cel mai usor. In etapa trecuta a luat cinci de la Schalke, aratand ca nu poate tine ritmul cu echipele care au ambitii mari. La fel este cazul si al lui Leverkusen, aceasta a reusit o victorie in etapa trecuta, a patra din campionat. Una peste alta, este o diferenta semnificativa intre ele, Nurnberg a arata din nou ca esecurile la scor pe care le-a suferit in fata echipelor ce acum participa in cupele europene nu sunt intamplatoare.