Cota 2 - 29 septembrie 2018

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune Cota 2 din data de 29 septembrie 2018, formata ca de obicei din doua evenimente, ambele din fotbal. ► AS Roma - Lazio (ora 16:00)

Este derby-ul Romei, in care se vor intalni doua dintre cele mai puternice si mai ofensive echipe ale Italiei. In mod normal golurile nu ar trebui sa lipseasca, insa pentru acest meci mizez pe faptul ca echipa gazda va face o figura frumoasa, bazandu-ma pe valoarea sa, dar si pe faptul ca va beneficia de sprijinul propriilor fani. Asadar, aleg un pariu bazat pe faptul ca gazdele nu vor pierde, intr-o cota foarte buna de 1.50.► Juventus - Napoli (ora 19:00)

Este cel mai interesant meci al acestei etape, primele doua clasate, dar si principalele favorite la titlu, urmand sa se intalneasca pe "Allianz Stadium". Juventus este intr-o forma de zile mari, in acest sezon reusind sapte victorii din sapte posibile, de fiecare data marcand cel putin doua goluri. Ma astept ca in aceasta disputa, desi infrunta o adversara puternica, gruparea torineza sa se impuna din nou, mai ales ca joaca acasa, insa pentru o siguranta mai mare voi miza pe faptul ca va castiga minim o repriza.