Cota 2 - 29 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, recomanda Cota 2 din 29 Octombrie, formata din doua evenimente ce fac parte din NHL.Toronto Maple Leafs - Calgary Flames (Ora 01:00)

Revenire de senzatie a lui Maple Leafs a venit in decurs de doar cateva zile, atunci cand a obtinut doua victorii, ambele contra lui Winnipeg Jets. Calgary continua sa para o echipa usor de batut, dupa esecul suferit in etapa trecuta 3-4, cu Washington, a ajuns la patru infrangeri in ultimele cinci jocuri. Comparand jocul de moment, cat si ce au aratat de-a lungul acestor jocuri, Toronto Maple Leafs are un plus si pana la final astept din partea ei sa isi scoata armele din dotare, sa castige cum s-a intamplat in ultimele trei meciuri.
Vancouver Whitecaps - Minnesota Wild (04:00)

Fara indoiala Minnnesota Wild este echipa in jurul careia trebuie sa ne concentram in cautarea unui rezultat bun I afirm asta pentru ca vine dupa cinci victorii la rand, patru dintre ele jucand acasa. Chiar si asa, Vanouver in runda anterioara n-a stiut sa profite, a pierdut cu 0-5 in fata lui Pittsburgh, luand noua goluri in ultimele doua infrangeri, ambele fiind pierdute.