Cota 2 - 29 Noiembrie 2018

Expertul Legalbet, iulianGGMU, va recomanda cota 2 din 29 noiembrie, unde avem tot doua evenimente din fotbalul programat sa se desfasoare in Europa League.Spartak Moscova - Rapid Viena (Ora 17:50)

Dorinta rusilor de a face performanta a adus schimbarea antrenorului, la carma caruia echipa nu a mai mers asa cum isi doreau investitorii. Astfel, acum dorinta de a merge in primavara europeana este mult mai mare si cum Rapid Viena este o echipa care nu functioneaza bine in deplasare, ma astept ca novelul de concentrare sa fie suficient, cat victoria meciului cu Rangers sa se repete si rusii sa aiba cel putin o.echipa in primavara Europa League, ea sa fie Spartak.Sarpsborg 08 - Besiktas (Ora 19:55)

Numele cu o mai mare rezonanta in cupele europene este cel al fostei campioane a Turciei. Totusi, desi debutanta, Sarpsborg nu sta la.mana rezultatelor, ea este a doua in grupa si depinde exclusiv de ce face ea. As vrea sa remarc faptul ca BJK are meci cu Galatasaray, pentru care cred ca jucatorii folositi joi nu vor juca la capacitate maxima. Este cunoscuta rivalitatea din Istanbul, astfel, acord sufocienta incredere nordicilor, cat sa obtina o remiza inca de la pauza