Cota 2 - 29 ianuarie 2019

Sunt evenimente in Premier League, o competitive care ne aduce sase meciuri marti si din care vom selecta cota 2 din 29 ianuarie 2019, in speranta ca o sa fie din nou cea castigatoare.Arsenal – Cardiff (Ora 21:45)

Diferenta dintre cele doua echipe este sensibila in valoarea celor de la Arsenal, formative pe careo vad sa se impuna lejer. In tur a fost un meci muncit, 3-2 a indicat tabela atunci. Una peste alta inclin sa vedem un duel care o sa se joace la o singura poarta, galezii sa inchida cu greu buturile, cee ace sa le aduca londonezilor cel putin doua goluri si un eventual success. Jucatori ca Pierre-Emerick Aubayemang sau Lacazette pot face oricand diferenta in fata unei echipe aflate la retrogradare.

 

Manchester United – Burnley (Ora 22:00)

Cu opt victorii in primele sale opt intalniri pe banca lui United, Ole Gunnar Solskjaer este clar un antrenor pe care programul il avantajeaza sa intre in istoria echipei. Cred ca asa cum bine s-a vazut si in ultima disputa, cand United a dispus cu 3-1 de Arsenal, in saisprezecimile FA Cup, sa vedem un meci decis la cel putin doua goluri diferenta, in favoarea echipei gazda. Burnley in deplasare s-a facut recent de ras, a pierdut in FA Cup, cu Manchester City, scor -5. De altfel, ea are probleme contra granzilor, 1-3 a fost si cu Arsenal, 0-1 cu Tottenham.


Pronosticuri

Arsenal – Cardiff: 1 & peste 1.5 goluri @ cota 1.33

Manchester United – Burnley: gazdele conduc la pauza @ cota 1.67