Cota 2 - 28 Octombrie 2018

Expertul legalbet, IulianGGMU, va recomanda cota 2 din 28 Octombrie, formata din nou dintr-o singura partida. De la ora 02:00, pe “T-Mobile Arena” are loc Vegas Golden Knights - Ottawa Senators, partida din NHL.Vegas Golden Knights - Ottawa Senators (02:00)

Finalista Stanley Cup a sezonului anterior, Vegas Golden Knight este departe de a juca la acelasi nivel inalt pe care l-a facut atunci. In ultimele doua jocuri a fost depasita, de fiecare data cu 2-3, tot avand meciuri acasa, contra Tampa Bay si Vancouver. De altfel, este a cincea partida in care evolueaza pe “T-Mobile Arena”, iar de fiecare data s-au dat cel mult cinci goluri, iar lipsa aceasta de spectaculozitate justifica oarecum penultimul loc pe care il ocupa in Conferinta de Vest.


Ottawa este cunoscuta ca o echipa spectaculoasa, dar chiar si in aceste conditii vine dupa doua meciuri pe care le-a pierdut la trei goluri diferenta. A luat zece goluri in aceste doua infruntari, a fost 1-4 cu Boston Bruins si 6-3 cu Avalanche venind si ea in jumatatea inferioara a Conferintei de Est, pe locul 12, cu noua puncte. Ea este la polul opus, are o medie de 7.2 goluri inscrise in meciurile ei, asta in conditiile in care are una dintre cele mai slabe aparari.


Este un duel intre o echipa care nu face spectacol si una care este la polul opus, iar daca luam in calcul ca se joaca in California, iar Vegas Golden Knights o sa fie cea care impune ritmul, astept ca partida sa fie una cu goluri putine, cel mult cinci. Ottawa ar fi si ea multumita ca dupa cele doua infrangeri sa se apere si sa castige si cu scor de fotbal, 1-0, ar fi un succes bun pentru a urca in clasament.