Cota 2 - 28 Noiembrie 2018

Cota 2 din 28 Noiembrie 2018 este din nou alcatuita din doua eveniment ce fac parte din cadrul Champions League, cea mai inalta competitie intercluburi din Europa.



Tottenham Hotspur - Inter Milano (Ora 22:00)

Un meci intre cele doua echipe a apartinut echipei care a evoluat in postura de gazda. Desi s-au intalnit de mai multe ori, asa s-a intamplat mereu. Tottenham nu mai are nevoie de prezentare, confirmandu-se valoarea sa adevarata prin succesul obtinut contra lui Chelsea. La fel de bine stiu ca programul echipei lui Pochettino este unul incarcat, urmand sa joace cu Arsenal peste doar cateva zile, dar chiar si asa, ofensiv sta foarte bine, aceasta in postura de echipa gazda, in UCL, a inscris cel putin un gol in ultimele sapte meciuri. Interesant este ca si adversarele au inscris in sase din aceste mecuri si nici macar o data nu s-a terminat la egalitate 



Borussia Dortmund - Club Brugge (Ora 22:00)

Dortmund pe teren propriu a jucat mereu la cel mai inalt nivel si pana acum mereu au dat roade strategiile pe care Favre a mizat, el fiind inca neinvinsa pe “Signal Iduna Park”. Opt din cele noua asemenea meciuri s-au terminat cu victoria lui Marco Reus si a colegilor sai. Spre deosebire de mecul din tur, cand golul nemtilor a picat foarte tarziu, astept un meci total opus de data aceasta. S-a luat pulsul competitiei, se cunosc mai multe informatii despre ele si cel mai important, ambele au nevoie de vicorie pentru a-si asigura obiectivele pe care si le-au propus.