Cota 2 - 28 iunie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de vineri, 8 iunie 2019, care vine de la meciurile Tunisia - Mali (ora 17:30), care va avea loc pe "Suez Stadium" din Suez şi Africa de Sud - Namibia (ora 23:00), care va avea loc pe "Al Salam Stadium" din Cairo, ambele de la Cupa Africii pe Naţiuni.

Tunisia - Mali (Grupa E)

Tunisia a debutat cu un egal la African Nations Cup, 1-1 cu Angola pe "Suez Stadium" din Suez, în faţa a 7.345 de spectatori. Golurile au fost marcate de Youssef Msakni (34 penalty) pentru "Aigles de Carthage", respectiv Djalma Braume Manuel Abel Campos (73) pentru "Palancas Negras". Arbitru partidei a fost Bamlak Tessema Weyesa din Etiopia. Mali a început excelent la Cupa Africii, învingând-o cu 4-1 pe Mauritania pe "Suez Stadium" din Suez, în faţa a 6.202 de spectatori. Golurile au fost înscrise de Abdoulay Diaby (37), Moussa Marega (45 penalty), Adama Traoré II (55), Adama Traoré I (74) pentru "Les Aigles", respectiv Moctar Sidi El Hacen El Ide (72 penalty) pentru "Lions of Chinguetti". Arbitru partidei a fost Jean-Jacques Ngambo din RD Congo. Selecţionerul Alain Giresse nu îşi poate permite o înfrângere cu Mali, îm timp ce tehnicianul Mohamed Magassouba ar agrea un rezultat de egalitate. Clasamentul Grupei E este 1. Mali 3p, 2. Angola 1p, 3. Tunisia 1p, 4. Mauritania 0p.

Africa de Sud - Namibia (Grupa D)

Africa de Sud a început cu o înfrângere la Cupa Africii pe Naţiuni, fiind învinsă pe "Al Salam Stadium" din Cairo cu 1-0 de Coasta de Fildeş, în faţa a 4.961 de spectatori. Unicul gol al jocului a fost înscris de Jonathan Adjo Kodjia (64). Arbitru partidei a fost Mustapha Ghorbal din Algeria. Namibia a pierdut dramatic pe "Al Salam Stadium" din Cairo, fiind învinsă cu 1-0 de Maroc, în faţa a 6.857 de spectatori. Golul "Atlas Lions" a fost marcat de Itamunua Maverinjono Keimuine (89). Arbitru partidei a fost Louis Hakizimana din Rwanda. Tehnicianul Stuart Baxter ştie că "Bafana Bafana" e obligată să câştige meciul cu Namibia, mai ales că ultimul meci va fi cu Maroc. Selecţionerul Ricardo Mannetti va trebui să-i facă pe "Brave Warriors" să treacă peste eşecul cu Maroc, aceştia fiind foarte afectaţi că au primit golul înfrângerii în ultimul minut de joc. Clasamentul Grupei D este 1. Coasta de Fildeş 3p, 2. Maroc 3p, 3. Namibia 0p, 4. Africa de Sud 0p.


► Pronosticuri

► Tunisia - Mali: sub 2,5 goluri, cota 1.48

► Africa de Sud - Namibia: pauză sau final 1, cota 1.51