Cota 2 - 28 ianuarie 2019

Mergem inainte cu proiectul nostru si optam pentru doua partide din ligile secunde din Franta si Italia, acolo unde este cunoscuta dorinta de afirmare a multor echipe. Astfel, cota 2 din 28 ianuarie le are drept protagoniste pe Troyes vs Lens si Verona vs Cosenza.


Troyes - Lens (Ora 21:45)

La diferenta de patru puncte intre ele, Troyes si Lens nu vor avea deloc un meci comod. Oaspetii revendica victoria sub pretentia ca stau mai bine in clasament, dar prestatia din ultimele infruntari nu spune ca este atat de buna, avand zece puncte in spatele primelor clasate. In acelasi timp, Troyes nu face nici ea jocuri bune, in ultimele patru etape a remizat de trei ori si a fost invinsa o data. Una peste alta, inconstanta din rezultate vine si pe fondul unor probleme defensive din ce in ce mai prezente.

Verona - Cosenza (Ora 22:00)

Verona se afla la cinci puncte in spatele locurilor ce asigura promovarea si acest lucru o face sa plece cu prima sansa la casele de pariuri. Cosenza este aproape se locurile retrogradabile, sigur nu se lasa mai prejos si abordarea o sa fie inclinata spre defensiva. Cu toate astea, a fost o diferenta substantiala in tur, Hellas s-a impus nemilos, 3-0 a fost scorul meciului, in contextul in care a jucat si in deplasare.


Pronosticuri:


Troyes - Lens: peste 1.5 goluri, cota 1.42


Verona - Cosenza: Gazdele castiga oricare repriza, cota 1.48