Cota 2 - 28 decembrie 2018

Cu putine zile inaintea de incheierea lui 2018, se vor mai disputa runde din hocheiul pe gheata, sportul pe care am ales sa mizez pentru cota 2 din 28 decembrie 2018Schwenninger - Koln (Ora 20:30)

In “Helios Arena” urmeaza un meci de la care am mari pretentii la goluri si spun acest lucru pentru ca Schwenninger este genul de echipa care un mai are nimic de pierdut si o sa arunce tot ce are ea mai bun pe faza de atac. In aceste conditii, mizez pe un meci spectaculos, in care sa vedem cel putin cinci goluri. Ce e drept, Koln si-a aratat deja suprematia in trei randuri, castigand toate meciurile disputate in 2018, insa, mereu s-a jucat cu ea in postura de gazda.Red Bull Munchen - Eisbaren Berlin (Ora 20:30)

Dornica de un nou titlu de campioana, Red Bull Munchen este genul de formatie care stie foarte bine sa puna probleme cand joaca acasa si acest lucru s-a vazut in majoritatea meciurilor. Eisbaren Berlin este si ea intr-o forma buna, dar golurile au fost la ordinea zilei in ultimele lor doua runde, de fiecare data am avut cel putin sase goluri.