Cota 2 - 28 August 2018

Tipsterul Legalbet, IulianGGMU, a alcatuit cota 2 pentru 28 August din doua evenimente programate in Champions League, AEK Atena - MOL Vidi, respectiv Dynamo Kiev - Ajax Amsterdam. Analiza meciurilor cat si pronosticurile interesante le puteti avea si pe site.

AEK Atena - MOL Vidi (22:00)

Nevoita sa revina dupa ce a pierdut acasa, MOL Vidi are nevoie sa anuleze handicapul de un gol si pentru asta trebuie sa lase la o parte jocul defensiv pe care l-a aratat in decursul meciurilor disputate pana acum. AEK Atena a jucat bine in tur, a stiut sa-si valorifice avantajul de un om in plus, iar Klonaridis si Basaksetas au inscris pentru eleni. In acelasi timp cred ca nevoie de goluri a echipei oaspete o sa lase spatii considerabile, iar acest lucru o sa fie speculat de eleni, iar acestia sa inscrie cel putin un gol pe contraatac, suficient cat sa treaca mai departe.

Ambele echipe au absente, doi dintre jucatori, cate unul de fiecare echipa au fost eliminati in tur, cand fiecare echipa si-a jucat sansa cand s-a intamplat acest lucru. Si in turul anterior am avut o victorie acasa a elenilor, acestia au reusit sa dispuna cu 2-1 de Celtic Glasgow.

Victorie AEK Atena 1.55 Unibet

Dynamo Kiev - Ajax Amasterdam (22:00)

Dynamo Kiev primeste vizita lui Ajax, dupa ce in tur a pierdut cu 1-3. Totusi, terenul propriu este un element important pentru dinamovisti si cred ca vor face tot ce pot ei mai bine pentru a incerca sa se impuna cu 2-0, scor la care ar merge mai departe. In acelasi timp, “lancierii” au dat dovada de pragmatism, au reusit sa ofere jocuri consistente, unul dintre ele a venit la finalul saptamanii cand au dispus cu 5-0 de FC Emmen, intr-un meci de campionat. Una peste alta, obligativitatea gazdelor de a inscrie pentru o victorie de cel putin doua goluri, pune presiune pe umerii lor si aici putem vedea greseli suficiente cat sa se modifice tabela de cel putin trei ori

Vicecampioana Ucrainei are victorii la 0 pe linie in meciurile de pe teren propriu, dar Ajax este cel mai tare adversar intalnit in aceasta editie a cupelor europene, pentru ca pana acum a reusit ca in confruntarile de acasa sa treaca si de Shakhtar, rivala ei din campionat, cat si de Sparta Praga, intr-un duel jucat in turul anterior in Champions League.

Peste 2.5 goluri 1.79 Unibet

🔴 Cota totala - 2,77 Unibet