Cota 2 - 27 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Cota 2 din 27 Octombrie, formata din doua evenimente ce apartin sportului pe gheata, respectiv NHL. De data asta ne indreptam atentia spre Nashville Predatos vs Edmonton Oilers si New Jersey Devils vs Florida Panthers.Dupa Cota 2 de aseara, avem cinci asemenea pariuri castigate la rand, toate dupa ce ne-am decis sa folosim 100% oferta pe care NHL-ul ne-o pune la dispozitie.


New Jersey Devils vs Florida Panthers (Ora 19:00)

Invinsa din nou dupa prelungiri, Devils a fost pusa in fata duelului cu Nashville Predators, echipa pe care a tinut-o in corzi timp de 60 de minute. Din nefericire pentru ea, dupa o serie de patru victorii la rand, au urmat trei infrangeri consecutive. Florida este una dintre cele doua echipe din Conferinta de Est, care nu s-au impus pana acum in timpul regulamentar. Cu toate astea, una dintre victorii a venit in chiar cel mai recent meci, contra New York Islanders, avut grija Hoffman sa se ocupe de asta, dupa 33 de secunde de prelungiri, cand a inscris golul de aur. Chiar si intr-o forma slaba, Devils este peste ceea ce poate Florida sa ne ofere, sa nu uitam ca un singur meci l-a pierdut jucand acasa, in timpul regulamentar, avand sase asemenea dueluri.Nashville Predators - Edmonton Oilers (Ora 22:00)

Inceput de sezon foarte bun pentru Predators, echipa s-a instalat deja pe prima pozitie in Vest, avand unul dintre ecle mai bune atacuri, dar si cea mai buna defensiva. A trecut cu brio si de New Jersey Devils, in meciul anterior a fost 4-3 pentru ea, dupa prelungiri, ceea ce inseamna ca are 8 victorii si doua infrangeri. Edmonton Oilers a dat ce a avutmai bun contra detinatoarei Stanley Cup, 4-1 a fost scorul pe care l-a inregistrat jucand acasa, cu Washington Capitals. Ce e drept, un singur gol a fost inscris in efectiv complet, doua fie cu un om in plus, fie mai putin, iar ultimul dupa ce capitolinii si-au scos portarul, fortand egalarea. Nashville pare echipa mai hotarata, mai buna, ea a castigat ultimele cinci meciuri directe (3 in 2018). A fost 3-0 cu doar sapte zile in urma, cand au evoluat in “Rogers Place”, unde Edmonton isi tine jocurile.