Cota 2 - 27 Noiembrie 2018

Uefa Champions League domina autoritar inceputul de saptamana, iar pentru ca sunt meciuri aproape decisive, am ales doua evenimente pentru cota 2 din 27 noiembrie.Lyon - Manchester City (Ora 22:00)

O sa fie interesanta reactia lui Lyon, jucand sub presiunea victoriei. Este singurul rezultat care o mentine pe loc de calificare si asta pentru ca in afara de victoria pe care a reusit-o in tur, pe “Etihad”, a ramas singura in aceasta grupa. De cealalta parte sta City, poate cea mai agresiva echipa din ultimele sezoane ale Champions League, reusind in ultimele infruntari sa faca jocuri foarte bune. Vine dupa o serie de partide in care a inscris cel putin trei goluri. Cum avem in fata doua echipe care n-au dat inapoi de la a juca ofensiv, un pariu pe goluri pare cel mai indicat.Hoffenheim - Shakhtar (Ora 22:00)

S-a vazut foarte bine ca inca nu pot tine pasul cu Manchester City, singurele lor infrangeri au venit in fata campioanei Angliei. Totusi, cred ca este ultima oportunitate pentru ca nemtii sa prinda cel poutin locul al treilea, iar pentru asta au nevoie de victorie, avand in vedere ca vor incheia grupa cu un meci in Anglia. Cum defensivele au fost slab, luandu-se mereu goluri, n-am cum sa nu ma gandesc la un nou meci spectaculos, din care sa reiasa cel putin trei reusite.