Cota 2 - 27 decembrie 2018

Evenimente foarte putine in fotbalul decent al Europei, poate si din cauza pauzei pe care anumite ligi si-au luat-o, dar Club Brugge si Anderlecht vor avea meciuri interesante si relativ usoare.Lokeren - Club Brugge (Ora 19:00)

Pe locul al doilea dupa ce s-au disputat 2/3 din Jupiler League, sezonul regulat, Club Brugge a inceput sa se simta mai bine si in etapa trecuta a oferit un joc consistent, castigat cu 5-1 contra lui Antwerp, echipa de pe locul al doilea. Lokeren este pe ultimul loc, prezenta ei in ultimele runde a fost mai mult pentru ca trebuia sa fie, pentru ca in disputele contra granzilor a facut figuratie. La fel ma astept sa se intample si diseara, Brugge sa castige cum a facut-o in ultimele trei dueluri directe.Anderlecht - Waasland-Bereven (Ora 21:30)

Stiu foarte bine problemele pe care Anderlecht a inceput sa le aiba, faptul ca sunt cinci etape de cand nu mai castiga, insa, Waasland-Beveren este o echipa care te poate taxa de fiecare data cand are ocazia, dar nu astept sa castige in aceasta seara, cu toate ca ma astept sa inscrie. Oaspetii vin dupa trei victorii consecutive, in timp ce Anderlecht ar putea pierde locul de playoff daca greseste din nou.