Cota 2 - 26 Septembrie 2018

Tipsterul legalbet, IulianGGMU, vine in intampinarea voastra cu Cota 2 din 26 Septembrie 2018.  In dorinta de a alege doua meciuri in care cotele sunt putin dezechilibrate, am preferat sa merg pe Super League. Campionatul Elvetiei ne propune doua jocuri interesante, in care FC Basel si Young Boys joaca acasa, avandu-le drept adversare pe Lugano, respectiv St. Gallen.►FC Basel – Lugano (Ora 21:00)


Umilita de lider in etapa trecuta, FC Basel incearca sa spele cumva rusinea suferita dupa cel 1-7 cu Ypung Boys si sa se impuna si ea la scor pe teren propriu. Ce e drept, golurile au fost la ordinea zilei in ultimele doua dispute ale fostei campioanei, 17 goluri s-au inscris in 180 de minute de fotbal. As spune ca Luzern este si ea o echipa capabila sa participe la spectacol si asta pentru ca desi este pe locul 5 are un golaveraj negativ. Ultimele zece meciuri directe jucate la Basel s-au terminat cu cel putin trei goluri.►Young Boys – St. Gallen (Ora 21:00)


Punctajul maxim obtinut de Young Boys pana acum spune totul despre dorinta echipei din Berna. Campioana en-titre, daca mai erau dubii ca a ajuns conjunctural cea mai buna echipa din Elvetia, a confirmat ca este cu o clasa peste FC Basel, pe care a reusit la finalul saptamanii trecute sa o depaseasca cu un neverosimil 7-1. St. Gallen este si ea pe podium, vine din postura de a treia clasata, dar primeste usor goluri, are acelasi numar de goluri primite cu cel inscrise. La Berna este teren interzis pentru St. Gallen, nu a mai castigat de 13 ani, dar in cele mai multe meciuri am avut parte de victorii ale gazdelor si cel putin doua goluri inscrise, ceea ce as inclina sa cred ca din nou se poate repeta.