Cota 2 - 26 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Cota 2 din 26 Octombrie 2018, formata din nou din doua evenimente ce fac parte din cadrul NHL. Aseara a fost din nou cu noroc, am bifat patru asemenea pariuri castigate consecutive. Pentru aceasta zi am ales duelurile dintre Detroit Red Wings vs Winnipeg Jets si Colorado Avalanche vs Ottawa Senators.Detroit Red Wings vs Winnipeg Jets (Ora 02:30)

O noua partida si evident, inca o infrangere, de data asta a pierdut acasa, impotriva Carolinei Hurricanes, in ceea ce a fost a opta infrangere din cele noua meciuri disputate. Singura victorie si aia chinuita, a venit in deplasarie. Winnipeg a pierdut si ea in urma cu doar cateva zile, a avut-o adversara pe Toronto Maple Leafs (2-4). Totusi, abordarea meciurilor avute in deplasare au fost timide, avand doua infrangeri si o victorie. AS vrea sa subliniez ca mai putin de o treime din meciurile lor din NHL s-au incheiat cu foarte multe goluri, in eventualitatea unui succes a uneia sau alteia, astept sa vina cu cel mult cinci goluri.Colorado Avalanche vs Ottawa Senators (04:00)

A pierdut cel mai recent meci, a fost 0-1 cu Tampa Bay Lightning, dar Colorado Avalanche traveserseaza o perioada buna, cu trei victorii si o infrangere in ultimele nici zece zile. Este a doua in Conferinta de Vest, iar echipa pe care urmeaza sa o aiba in fata are acelasi bilant. Sens sta slab in deplasare, iar faptul ca se incaseaza si marcheaza la fel de multe goluri, astept sa vina manusa jucatorilor cei mai in forma de la Colorado, Mikko Rantanen & Nathan MacKinnon.