Cota 2 - 26 Noiembrie 2018

O zi saraca in evenimente ne poate aduce o cota 2 castigatoare, insa, pentr asta am ales doua meciuri din campionate diferite. De la 20:30 se joaca FC Botosani vs Universitatea Craiova, iar Burnley si Newcastle inchid runda a 13-a din Premier League, cu un duel intre Burnley si Newcastle.FC Botosani - Universitatea Craiova (20:30)

Este primul meci pentru Liviu Ciubotariu la carma Botosaniului, dar sunt foarte multe lucrui de schimbat la o echipa care in ultimele trei etape a luat un singur punct. CSU Craiova are probleme cu absenteismul, Alexandru Mitrita este suspendat dupa cartonasul rosu primit, Martic nu joaca nici el. Totusi, vremea in nord Romaniei este una grea, a nins, iar terenul ar putea sa nu se prezinte la un nivel decent, iar in aceste conditii, sa vedem un joc inchis, probabil terminat la egalitateBurnley - Newcastle (22:00)

Aflata pe val dupa cele doua victorii consecutive, Newcastle merge cu moralul ridicat, in timp ce Burnley trebuie sa se restarteze, pentru ca iar a inceput sa aiba mari probleme, remiza cu Leicester (0-0) a ajuns la cinci etape consecutive fara succes, fiind chiar prima deasupra liniei rosii. Valoric vorbind, ambele echipe sunt pe acolo, din acest motiv astept ca golurile sa vina foarte greu, la fel cum s-a si intamplat in sezonul anterior, cand s-au dat cel mult doua goluri.