Cota 2 - 26 decembrie 2018

In sfarsit, Premier League si Serie A isi vor disputa astazi meciurile programate in rundele cu numarul 19, respectiv 18, de aici am selectat doua evenimente din care speram sa obtinem profitul.


5c23226905b9f_1545806441.png


Frosinone - AC Milan (Ora 13:30)

Penultima in clasament, Frosinone este una dintre cele mai slabe echipe din Serie A si cum in fata ei urmeaza sa stea o echipa ale caror pretentii sunt de Champions League, ma voi concentra asupra unui succes al oaspetilor. Milanezii sunt si ei raniti dupa ce in etapa trecuta s-au incurcat acasa, 0-1 a fost scorul meciului cu Fiorentina, adversarii marcand la singura lor ocazie serioasa la poarta lui Donnarumma.


Manchester United - Huddersfield (Ora 17:00)

Situatia delicata a lui United ma face sa cred ca schimbarea antrenorului o sa readuca zambetul si stilul de joc care au consacrat echipa de pe "Old Trafford". Huddersfield este si ea o echipa usor de abordat, motiv pentru care merg pe o cota pe care o consider sigura, succesul lui United. Daca United tocmai ce si-a regasim ritmul de joc, Huddersfield are probleme enorme, faptul ca joaca in deplasare este clar in defavoarea ei, asta si pentru ca din opt astfel de intalniri are o singura victorie.