Cota 2 - 26 august 2018

Tipsterul Legalbet AndreiBVB ne propune o cotă de 2.13 formată din două meciuri din România, ASU Poli Timişoara - Universitatea Cluj şi FC Viitorul - FCSB.


ASU Poli Timişoara - Universitatea Cluj (26 august 2018, ora 13:30)


ASU Poli și Universitatea Cluj se întâlnesc duminică, la Timișoara, în ultimul meci al etapei a 4-a din Liga 2.


Cred că putem să profităm de cota mare pe care clujenii o au la victorie, după ce s-au împiedicat în precedenta deplasare: 1-2 la Târgoviște, cu Chindia.


De această dată, cred că Universitatea va lua cele trei puncte de la Timișoara, mai ales că va întâlni un adversar mult mai slab decât Chindia.


Fără pretenții de promovare, ASU Poli a remizat pe teren propriu în etapa trecută: 0-0 cu Luceafărul Oradea. Bănățenii n-au nicio victorie în primele 3 etape și un singur gol marcat.


Diferența de valoare este clară, iar Universitatea, echipă care ar putea să facă față chiar și în Liga 1, n-ar trebui să se împiedice la Timișoara. În etapa trecută, clujenii au trecut clar de cei de la Energeticianul, scor 3-0.FC Viitorul - Fotbal Club FCSB (26 august 2018, ora 21:00)


Duminică, la Ovidiu, Viitorul și FCSB se întâlnesc în derby-ul etapei a 6-a din Liga 1.


Roș-albaștrii sunt în momentul de față cu gândul doar la Europa League, iar echipa lui Hagi poate profita de programul aglomerat al bucureștenilor.


Nicolae Dică își va odihni cu siguranță mulți oameni de bază în perspectiva returului cu Rapid Viena, iar Viitorul, o echipă ofensivă, cu jucători buni în atac, poate profita din plin de acest lucru.


Cred că FCSB, cu o echipă improvizată, nu va scăpa fără gol primit la Ovidiu, mai ales că Viitorul va fi echipa mult mai motivată.


În plus, dacă se impune în derby-ul de duminică, Viitorul o va egala pe FCSB, așa că mizăm pe un gol al gazdelor în acest meci.🔴 Cota finală: 2.13 Betano