Cota 2 - 25 septembrie 2018

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune Cota 2 din data de 25 septembrie 2018, formata ca de obicei din doua evenimente, ambele din fotbal. 


5ba96c561e5a2_1537829974.png


► Real Sociedad - Rayo Vallecano (ora 22:00)

Marti, de la ora 22:00, se va juca meciul dintre Real Sociedad si Rayo Vallecano, in care gazdele, mai valoroase, pornesc cu prima sansa. Real Sociedad este una dintre echipele cu traditie ale Spaniei, care in acest an vizeaza clasarea pe un loc european. Pentru acest meci voi alege un pariu bazat pe victoria echipei din Tara Bascilor, luand in calcul valoarea, experienta, dar si forma. Cota oferita de bookmakeri este una foarte buna, avand sanse de reusita foarte mari.► Freiburg - Schalke (ora 21:30)

Acest meci este unul destul de echilibrat, in teren urmand sa se intalneasca doua echipe de valori diferite, oaspetii avand un lot mult mai bun, trecand insa printr-o forma extrem de slaba, in timp ce gazdele vin dupa o victorie foarte importanta, obtinuta pe terenul celor de la Wolfsburg. Voi evita pariurile pe soliste, care nu imi inspira incredere, si voi miza pe varianta golurilor, minim doua fiind suficiente pentru a ne inverzi acest bilet.