Cota 2 - 25 Octombrie 2018

Cota 2 din 25 Octombrie 2018 este alcatuita din doua evenimente ce apartin sportului pe gheata, respectiv hochei, evident, tot din NHL.Avem o buna perioada, in ultimele trei randur, de doua ori am optat pentru meciuri single din hocheiul nord-american si de fiecare data am iesit cu brio. Aseara am avut sase goluri si cota noastra de 2.08 a iesit fara probleme. Pentru aceasta seara avem Chicago Blackhawks vs New York Rangers, cat si Calgary Flames impotriva lui Pittsburgh Penguins.


Chicago Blackhawks - New York Rangers (Ora 03:30)

Motivate dupa victoria din runda trecuta, ambele echipe vin hotarate sa se impuna, diferenta fiind ca New York Rangers va juca in deplasare si nu e deloc in avantajul ei. A pierdut toate cele trei meciuri, in timp ce Chicago vine tocmai dupa un succes pe care l-a avut acasa si l-a castigat in fata lui Anaheim Ducks.Calgary Flames – Pittsburgh Penguins (04:00

Dupa jocuri bune pot spune ca Penguins a ajuns la un nivel in care putine echipe vor putea sa o opreasca atunci cand preia ea initiativa si s-a vazut acest lucru in ultimele doua meciuri. Ambele jucate in deplasare, a castgiat cu 3-0 contra lui Toronto si 6-5 cu Edmonton. Intr-adevar, Calgary cand joaca pe teren propriu a oferit un joc spectaculos, are unul dintre cele mai bune atacuri si mai mult, toate cele trei infruntari au fost de peste 5.5 goluri.