Cota 2 - 25 Noiembrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda cota 2 din 25 Noiembrie, formata din doua evenimente ce fac parte din fotbalul european, de mare clasa.


5bfa52d75ea55_1543131863.png


Lazio - AC Milan (Ora 19:00)

Cu o multime de jucatori accidentati, AC Milan se lupta sa obtin cel putin un rezultat de egalitate, dar s-a vazut cat se poate de clar ca jucand in deplasare este o echipa vulnerabila, iar Lazio tocmai asta asteapta. Lazialii joaca bine pe teren propriu, marcheaza aproape constant, iar un eventual gol in poarta lui Donnarumma, ma face sa cred ca ar putea sa fie de ajuns pentru ca echipa gazda sa castige jocul. IN plus, milanezii au avut probleme in fata echipelor cu pretentii, au pierdut cu Napoli, Juventus, Inter.River Plate - Boca Juniors (Ora 22:00)

Jucatorii Bocai au fost agresati de fanii rivalilor, dar psihic au fost afectati serios de ceea ce li s-a intamplat si de faptul ca meciul a fost intarziat cu o zi. E un meci total diferit, in ciuda cotelor listate si in prima mansa, am avut patru goluri. River Plate a fost sigura pe ea, nu s-a lasat intimidata de fanii rivalei. Pe de alta parte, soarta le surade “milionarilor”, iar cu fanii proprii in spate, acestia au reusit sa ajunga la un de meciuri consecutive disputate acasa, fara esec, in meciurile contra echipelor din Argentina. River s-a mai intalnit cu performanta, a castigat de trei ori trofeul si de fiecare data s-a impus cand a fost randul sa joace pe teren propriu.