Cota 2 – 24 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Cota 2 din 24 Octombrie 2018, formata dintr-un singur meci din NHL, cel mai spectaculos campionat de hochei pe gheata din lume.Winniepeg Jets – Toronto Maple Leafs (02:00)

Winniepeg a reusit in etapa trecuta sa revina intr-un mod in care ne asteptam, desi a fost condusa si cu doua goluri, a avut taria sa castige in prelungiri, 5-4 a fost scorul meciului contra St. Louis Blues. A fost a patra victorie din ultimele cinci meciuri, iar singurul meci pierdut din acest interval a venit tot pe fondul nesansei, deoarece a fost 4-4, cu Edmonton Oilers.


Toronto Maple Leafs pare ca incepe sa piarda teren din ce in ce mai mult si totul se vede prin rezultate, a inregistrat a doua infrangere la rand. Desi a jucat acasa, a pierdut pentru a doua la rand jucand sub privirile propriilor fani si din nou la cel putin trei goluri diferenta. Din echipa care inscria pe banda rulanta, a facut-o o singura data in ultimele 120 de minute.


Cu toate problemele pe care Toronto le-a intampinat, jocul destul de neglijent pe care Winniepeg l-a facut in defensiva cred ca este o invitatie la spectacol si in consecinta astept sa avem cel putin sase sapte goluri, cum ne-a tot obisnuit Winniepeg in ultimele meciuri avute acasa, cand s-au dat 17 goluri  in precedentele doua intalniri.