Cota 2 - 24 Noiembrie 2018

Sambata este o zi care ne ofera mult fotbal, iar cota 2 din 24 Noiembrie 2018 nu avea cum sa nu fie alcatuita din astfel de evenimente. De la ora 21:30, inter o intalneste pe Frosinone, iar de la ora 18;30, CFR Cluj merge la Chiajna, pentru jocul contra Concordiei.Concordia Chiajna - CFR Cluj (Ora 18:30)

A devenit o obisnuinta pentru CFR Cluj sa castige contra Chiajnei si asa cum bine s-a aratat jocul echipei lui Toni Conceicao, ma astept sa vina o victorie destul de facila. Ilfovenii n-au mai dat gol de patru runde, desi in ultimele trei au avut remize albe. Cu siguranta si un gol inscris de campioana o sa fie un hop pe care Chiajna o sa-l treaca foarte greu si nu ar fi exclus ca din nou sa incheie fara sa marcheze, dat fiind faptul ca intalneste si cea mai buna defensiva din Liga 1 Betano.Inter - Frosinone (Ora 21:30)

Atat timp cat vor exista echipe precum Frosinone, nu trebuie sa isi faca griji granzii Italiei ca vor pierde si zic asta pentru ca nivelul este unul cat se poate de slab, existand o oarecare diferenta. Dat fiind si nivelul jocului oferit de inter pe teren propriu si faptul ca a crescut de la un meci la altul, ma astept sa isi tina adversarul departe de poarta si jucatorii de atac sa faca ce stiu ei mai bine. Inter pe teren propriu a reusit sa ramana neinvinsa in fata Barcelonei, Milan, Fiorentina si Tottenham, echipe care sunt cu cel putin o clasata peste Frosinone.