Cota 2 - 24 ianuarie 2019

Intr-o zi cu putine evenimente din fenomenul fotbalistic, am reusit sa gasim doua partide interesante, in urma carora speram sa avem o cota 2 din 24 ianuarie 2019 castigatoare. Mergem pe derby-ul londonez, dintre Chelsea si Tottenham, cat si pe un meci din Cupa Frantei, Amiens vs Lyon.


5c4968aadf898_1548314794.png


Chelsea - Tottenham (Ora 21:55)

Partea buna este ca meciul nu are cum sa nu fie decis dupa acest duel, avand in vedere ca este returul si Spurs pleaca cu un avantaj minim, de 1-0. Golul din tur a venit din partea absentului de astazi, HarKane, ceea ce pune un mare semn de intrebare asupra aportului ofensiv pe care Tottenham urmeaza sa-l aiba la poarta lui Chelsea. Fara trei jucatori importanti de atac, astept ca Pochettino sa se apere in cea mai mare parte, motiv pentru care Chelsea sa fie mult mai prezenta in jumatatea adverarsei si chiar sa o invinga.


Amiens - Lyon (Ora 22:00)

Duel ce pare usor dezechilibrat la o prima vedere, dar in acelasi timp este si un meci cu repetitie, cele doua urmand ca duminica sa se intalneasca in campionat. Cred ca exista multe motive sa nu credem un succes celor de la Amiens, chiar daca este Cupa Frantei si aici se stie bine ca echipele care trag la podium dau multe sanse rezervelor. Chiar si in aceste conditii, Lyon este o echipa care mereu a invins-o pe Amiens, atat in campionat, cat si in Cupa Ligii.


Pronosticuri:

Chelsea - Tottenham: gazdele castiga oricare repriza @ 1.38

Amiens - Lyon: oaspetii castiga @ 1.70