Cota 2 - 24 decembrie 2018

Evenimente putine in zilele acestea, in care crestinii sarbatoresc Craciunul, insa, in Turcia vor avea loc doua infruntari, ambele meciuri vor incepe de la ora 19:00.Akhisar - Konyaspor (Ora 19:00)

Ambele echipe au reusit ca in ultimul lor meci oficial sa iasa cu bine, Akhisar a castigat in Cupa Turiciei, intr-un meci jucat contra mult mai modestei Karagumruk, in timp ce Konyaspor se lauda cu succes din campionat, acel 3-2 contra Kasimpasa. Sunt echipa care se afla in zone diferite ale clasamentului, daca gazdele se afla la retrogradre, oaspetii nu au griji pentru moment. Astept din partea lor la o partida deschisa, fiind si ultima din acest tur, Akhisar nu are ce pierde, astept sa vedem cel putin doua goluri, cum s-a intamplat in sapte din cele opt dueluri avute acasa, in Super Lig.Antalyaspor - Fenerbahce (Ora 19:00)

Intr-un mod cel putin bizar, Fenerbahce este penultima in clasament, aceasta a cunoscut deja schimbari de antrenori, dar are mare nevoie sa castige acest joc, avand in vedere ca poate sa termine turul in afara zonei rosii. Totusi, apararea este usor de depasit, lucru pe care ni-l arata cifrele, iar Antalyaspor pe terenul propriu a stiut sa isi joace sansa. Cu toate acestea, ma astept la un duel disputat, numarul de goluri sa fie de cel putin trei si spun acest lucru pentru ca Fener in deplasare a luat de trei ori mai multe goluri decat a resit sa inscrie.