Cota 2 - 24 August 2018

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune o cota de 2.46, formata din doua evenimente, ambele avand la baza pariurile pe goluri.

5b7d11b20d786_1534923186.png


► FC Middlesbrough - West Bromwich Albion


Middlesbrough este usor favorita in aceasta infruntare, principalul sau avantaj fiind terenul propriu, urmand insa ce-i drept sa infrunte o adversara cel putin la fel de valoroasa. In acest sezon, cele doua nu au evolutii deloc rele, gazdele adunand zece puncte in primele patru etape, in timp ce oaspetii au acumulat sapte. In aceste meciuri, Middlesbrough a punctat de opt ori, in timp ce West Brom a marcat nu mai putin de 13 goluri. Asadar, judecand dupa faptul ca in teren se vor intalni doua echipe ce au marcat impreuna nu mai putin de 21 de goluri in patru etape, nu ne putem astepta decat la un meci spectaculos, astfel ca mizez pe faptul ca se va inscrie la ambele porti.► Bohemians 1905 Praga - Sparta Praga


In aceasta disputa, Sparta Praga este favorita caselor de pariuri, asa cum era si normal, avand ce-i drept resursele necesare pentru a se impune, chiar daca joaca in deplasare. Oaspetii acestei dispute au parte de un sezon bun, in cele cinci etape de pana acum reusind patru victorii si o remiza, meciuri in care au punctat de 11 ori, incasand trei goluri. De partea cealalta, gazdele nu se pot lauda cu un parcurs grozav in actuala stagiune, pana acum reusind doua victorii si o remiza, pierzand de doua ori, in toate aceste dispute inscriind sase goluri, primind cu unul mai mult. In mod normal, as fi mizat pe victoria celor de la Sparta Praga, insa un pariu pe goluri mi se pare mult mai simplu, dar si mai sigur.🔴 Cota finala: 2.46 (Unibet)