Cota 2 - 23 Noiembrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda cota 2 din 23 Noiembrie 2018, formata din doua evenimente ce fac parte din liga a doua olandeza. De la ora 21:00, Go Ahead Eagles o intalneste pe FC Oss, iar Roda Kerkrade primeste vizita celor de la Telstars.Go Ahead Eagles - FC Oss (Ora 21:00)

Lider de ceva runde in Eerste Divisie, GO Ahead Eagles este o echipa de la are eu astept sa ofere o replica buna in acest meci, dar nu fara sa fie nevoita sa inscrie de cel putin doua ori. FC Oss este si ea in forma, cea mai buna echipa din ultima luna vine dupa o serie de patru victorii, urcand pe locul 4, cu cinci puncte in spatele adversarei sale. Ambele marcheaza destul de mult pentru asteptarile pe care le aveam de la ele, astfel, din nou sunt sanse mari sa asistam la goluri, cel putin trei.
Roda - Telstar (Ora 21:00)

Pe Roda Kerkrade am mai ales sa o aleg pentru o alta cota 2 si atunci juca contra ultimei clasate, dar a avut probleme in a castiga, luand gol. De data asta este una dintre echipele care aspira la locurile de play-off, dar nivelul jocului aratat in runda anterioara a pus probleme reale si acum se vede nevoita sa fie pe locul 10, cu golaveraj negativ. Telstar este la fel, o echipa accesibila in aparare si tocmai din acest lucru se afla si ea pe locul 14, cu 18 puncte, cu toate ca in editia trecuta a fost aproape de primul esalon. In alta ordine de idei, avand doua defensive ce gresesc des, sunt sanse sa vedem goluri de ambele parti, asa cum se intampla des in disputele celor de la Telstar.