Cota 2 - 23 iunie 2019

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 de duminică, 23 iunie 2019, care vine de la meciurile Senegal - Tanzania (ora 20:00) şi Algeria - Kenya (ora 23:00). Ambele partide sunt de la Cupa Africii pe Naţiuni, Grupa C şi vor avea loc pe stadionul "30 Iunie" din Cairo.

Senegal - Tanzania

Echipa naţională a Senegalului este considerată de agenţia Fortuna a doua favorită la Cupa Africii pe Naţiuni, după Egipt, ţara organizatoare. Echipa antrenată de Aliou Cissé are cota 7.00, de a se impune la turneul final, în timp ce "faraonii" au cota 5.20. Într-o grupă cu Algeria, Kenya şi "Les Lions de la Téranga" şi "The Fennecs" sunt favoriţi, având cota 1.65 de a câştiga Grupa C, respectiv 2.35, în timp ce Kenya are cota 24.00 iar Tanzania cota 30.00. În preliminarii, Senegal a câştigat lejer Grupa A, având 16p, fiind urmată de Madagascar 10p, Guineea Ecuatorială 6p şi Sudan 3p. Tanzania a avut 8p în Grupa L, unde a terminat pe poziţia a 2-a, după Uganda 13p, dar înaintea lui Lesotho 6p şi Insulele Capului Verde 5p. "Taifa Stars" au mulţi jucători care evoluează în campionatul intern, 13 din 23, iar cei 3 europeni sunt la CD Tenerife "B", KRC Genk şi FC Blackpool. Senegal are în schimb o mulţime de fotbalişti de valoare, cel mai valoros fiind Sadio Mané, majoritatea evoluând la echipe mari din Europa (Napoli, Everton, Internazionale, Schalke 04, Bordeaux, Olympiakos, Brugge, Galatasaray, etc). În mod normal, Senegal ar trebui să câştige fără emoţii jocul de duminică cu Tanzania, diferenţa de valoare a jucătorilor celor două selecţionate fiind evidentă.

Algeria - Kenya

Reprezentativa Algeriei are cota 15.00 de a câştiga Cupa Africii pe Naţiuni, după Egipt, Senegal, Ghana, Coasta de Fildeş, Nigeria, Maroc, Camerun şi Tunisia. Totuşi, în Grupa C, echipa antrenată de Djamel Belmadi este favorită, după Senegal şi probabil se va califica în optimi. Agenţia Fortuna are cota 2.35 ca "The Fennecs" să câştige Grupa C, însă obiectivul lor este să se califice mai departe, astfel că meciul cu Kenya va fi foarte important şi va trebui neapărat câştigat. În Grupa D a preliminariilor, Algeria a terminat prima, cu 11p, fiind urmată de Benin 10p, Gambia 6p şi Togo 5p. Kenya a terminat pe locul 2 în Grupa F, cu 7p, după Ghana 8p, dar înaintea Etiopiei 1p şi Sierra Leone 0p. Într-o grupă cu Senegal şi Algeria, echipa antrenată de francezul Sébastien Migné are şanse minime de a se califica mai departe, însă în fotbal au fost şi vvor fi surprize, iar "Harambee Stars" vor trebui să creadă în şansa lor. Kenya nu a trecut niciodată de faza grupelor la Cupa Africii pe Naţiuni şi are doar o victorie în 14 meciuri disputate. Majoritatea jucătorilor evoluează la echipe mici, unul dintre ei, Aboud Omar Khamis, fiind în Liga 1 Betano. Algerienii au jucători la echipe bune din Europa, la Porto, Betis, Galatasaray, Napoli, etc, vedeta fiind Riyad Mahrez de la Manchester City.


► Pronosticuri

► Senegal - Tanzania: victorie Senegal, cota 1.37

► Algeria - Kenya: victorie Algeria, cota 1.54