Cota 2 - 23 ianuarie 2019

Avem cinci cote 2 consecutive castigatoare, speram ca si la a sasea sa fim la fel de inspirati, cat sa evitam surprizele. Pentru cota 2 din 23 ianuarie mi-am indreptat atentia spre sportul rege al iernii, respectiv hocheiul. Dusseldorf - Nurnberg (Ora 20:30)

Sigura de locul al treilea indiferent de rezultatul acestui duel, Dusseldorf este genul de formatie care stie sa faca si spectacol atunci cand lumea se asteapta mai putin. Nurnberg este o buna incasatoare a pierdut cu 0-7 in urma cu outine zile, deci e evident lucrul acesta. In alta ordine de idei, aleg varianta meciului cu goluri, cum s-a si intamplat in precedentele lor doua infruntari directe.


Vitkovice - Olomuc (Ora 18:30)

Meci intre doua echipe care spera sa prinda playoff-ul, dar valoric vorbind, Vitkovice este cu o clasa peste ceea ce poate sa ofere Olomuc, lucru pe care ni-l arata rezultatele si locurile din clasament. Ambele vin acum dupa o infrangere, dar avantajul de a se juca la Ostrava vine sa ne ajute in gasirea unui pronostic. In ultimele doua dueluri directe, ambele in acest sezon, de fiecare data am avut victorie clara a celor de la Vitkovice, la trei goluri diferenta, tot ea fiind echipa care acasa s-a impus in ultimele sapte infruntari.


Pronosticuri:

Vitkovice - Olomuc: Vitkovice castiga, cota 1.57

Dusseldorf - Nurnberg: peste 4.5 goluri, cota 1.41