Cota 2 - 23 decembrie 2018

Hocheiul este cuvantul nostru de ordine pentru cota 2 din 23 decembri 2018 si spun asta pentru ca NHL ne propune o serie de meciuri care pas mai interesante decat ce gasim in fotbal.


5c1f7964192bc_1545566564.png


Dallas Stars - New York Islanders (Ora 03:00)

“Echipa Americii” este clar marea favorita a acestui duel, desi primeste o cota de 2.04 conform agentiei de pariuri Unibet. Trebuie stiut ca in hochei cotele sunt ceva mai mari atunci cand este favorit si spun asta pentru ca se judeca diferit. Dallas pe teren propriu a castigat cinci din ultimele sase intalniri, singura pe care a pierdut-o in tot acest interval a fost si cea mai recenta. Totusi, Islanders parca a dat semne vizibile de slabiciune si in urma cu putine zile a pierdut in deplasare, a fost 2-4, in fata celor de la Vegas Golden Knights. Deja au mai fost adversare in acest sezon si texanii s-au impus cu 6-2, in urma cu aproximativ cinci saptamani.San Jose - Arizona Coyotes (Ora 03:00)

Sharks a pierdut precedentele doua intalniri, meciuri in care a evoluat pe terenul propriu, dar echipele intalnite au fost mai slabe decat Arizona, insa, tind sa cred ca totul a fost intamplator. Sa nu uitam ca San Jose continua sa fie in primele cinci din Vest datorita prestatiei avute acasa, acolo unde a pierdut doar 4 meciuri in timpul regulamentar din 18 jucate. Arizona nu e asa o echipa de temut in deplasare, cel putin nu in ultimele jocuri, cand a pierdut trei din ultimele patru reprezentatii, insa, si victoria venita in acest timp a fost posibile dupa expirarea timpului regulamentar.