Cota 2 - 22 Septembrie 2018

Tipsterul Legalbet, IulianGGMU, va ofera cota 2 din data de 22 Septembrie 2018, formata din evenimentele dintre Lille - Nantes si Hoffenheim - Dortmund.►Lille – Nantes (Ora 18:00)

In editia sezonului trecut s-a salvat cu greu de la retrogradare, dar a avut un proiect pe care l-a inceput un alt tehnician, insa roadele se vad abia acum, iar Lille se afla pe locul al treilea, cu zece puncte, sase dintre ele venind in cele doua jocuri pe care le-a avut acasa. Nantes este si ea fara esec de trei jocuri, dar nu s-a aratat deloc dispusa sa joace bine in fata echipelor de la varf, asa cum este si adversara ei. In contextul de fata cred ca gazdelor le convine mai mult sa joace acasa, iar daca o vor face asa cum ne-au aratat inca de la inceputul sezonului, astept sa castige cel putin o repriza.
►Hoffenheim - Dortmund (Ora 16:30)

Asa cum spune si colegul meu in analiza pe care o avem pe site, nu avem cum sa nu ne gandim la un meci cu goluri atunci cand fata in fata vor sta Hoffenheim si Borussia Dortmund. Toate meciurile pe care Hoffenheim le-a disputat s-au terminat cu ce putin trei reusite, in timp ce media in disputele in care Borussia a fost angrenata este de treireusite in fiecare duel, ceea ce asteptam sa se respecte si in meciul din runda a 4-a din Bundesliga.