Cota 2 - 22 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Cota 2 din 22 Octombrie, formata dintr-un singur eveniment, respectiv meciul ditnre Detroit Red Wings si Carolina Hurricanes.Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes (Ora 02:30)

Cu o singura victorie in acest sezon si aia cu mult noroc obtinuta, dupa ce a avut nevoie de prelungiri, Detroit Red Wings este in continuare victima sigura. Sa nu uitam ca ea a castigat contra Florida Panthers, o alta echipa care pare cazuta in acest moment, deci, a fost un duel intre cele mai slabe formatii. Este ultima in Est, are patru puncte, dar si foarte multe goluri primite, aproape de doua ori mai multe decat cele pe care le-a incasat


Carolina Hurricanes vine si ea dupa trei infrangeri, dar ramane prima in Divizia Metropolitana si a saptea in Conferinta de Est. Stie bine sa joace contra echipelor din subsol, printre cele pe care le-a invins pana acum se gaseste si New York Rangers, o colega de clasament a celor de la Detroit.


Nu-i un meci usor, cea mai slaba echipa din Est joaca contra uneia care nu a mai castigat de trei jocuri, ceea ce echilibreaza putin balanta, dar chiar si asa, Hurricanes mi s-a parut mult mai determinata pe faza de atac, cum adversarul greseste multe, mizez pe o victorie in timpul regulamentar a celor de la Carolina.