Cota 2 - 22 Noiembrie 2018

Din nou hocheiul trebuie sa joace un rol important in Cota 2 din 22 Noiembrie 2018, sport care in ultimele doua zile ne-a adus procentajul maxim. De data aceasta mizam pe doua meciuri din SHL, ele se vor juca intre HV 71 vs Brynas & Mora vs Malmo.HV 71 - Brynas (Ora 20:00)

Favorita in acest meci, HV 71 trece printr-o forma slaba, a castigat un singur meci in ultimele cinci partide, iar faptul ca deja a devenit o obisnuinta sa piarda, o aduce in afara playoff-ului. Brynas este si ea o echipa la fel de modesta, dar cu toate ca a pierdut doua din ultimele trei jocuri, ambele au venit dupa ce s-a terminat egal in timpul regulamentar. Tocmai aceasta inconstanta cred ca ne aduce un pariu castigator, deoarece ambele par capabila sa tina ritmul, sa vedem din nou cel putin cinci goluri, la fel ca acel 4-1 din luna octombrie, cand HV 71 s-a impus cu 4-1.
Mora - Malmo (Ora 20:00)

Ultima clasata din Suedia primeste vizita lui Malmo, o aspiranta la titlu si una dintre cele teri echipe care impart prima pozitie prin prisma numarului de puncte. Oaspetii au avut meciuri grele in ultimele zile, au castigat cu 5-1 dubla din optimile Champions League, urmand sa joace contra lui Munchen. Cu toate astea, nivelul jocului ambelor formatii a fost unul diferit, Malmo nu cred ca isi mai permite luxul de a pierde inca un joc contra Morei, cum a fost cazul si in septembrie, cand tot in aceasta postura a fost 1-2, dupa prelungiri. S-au schimbat multe, echipele s-au aliniat, deci un favorabil oaspetilor are sanse bune de reusita.