Cota 2 - 22 ianuarie 2018

Si ieri a fost o zi buna pentru noi, drept pentru care am ajuns la patru cote 2 consecutive pe care au reusit sa le castigam. Evenimentele putine din fenomenul fotbalistic ma forteaza sa-mi indrept atentia spre ligile inferioare din Anglia, in speranta unei cota 2 din 22 ianuarie castigatoare.Plymouth - Walsall (Ora 21:45)

Echipa gazda cauta sa evite retrogradarea, nivelul jocului ei a fost unul care a lasat de dorit inca de la inceputul campionat, insa, pe parcurs a reusit sa-si revina si acum vine dupa patru etape la rand in care nu pierde, trei dintre ele reprezentand victorii. Walsall este mai bine vazuta ea provine din jumatatea clasamentului, dar asa cum bine o arata si forma gazdelor, cat si nevoia de puncte, astept sa vedem un duel care sa incline balanta spre Plymouth.


Wimbledon - Fleetwood (Ora 21:45)

Prestatia ambelor echipe nu a fost deloc una care sa iasa in relief, dar Wimbledon are nevoie disperata de puncte, pentru ca se afla pe ultimul loc si sunt deja sapte puncte intre ea si prima echipa aflata pe locurile neutre. Fleetwood este si ea in cadere, in ultimele patru runde n-a castigat, insa, numarul de goluri n-a fost deloc mic in disputele acestea. Una peste alta, nevoia de puncte a gazdelor ma face sa cred ca vor juca destul de agresiv, cat sa vedem doua modificari de scor.


Pronosticuri:

Plymouth - Walsall: 1X, cota 1.41

Wimbledon – Fleetwood: peste 1.5 goluri, 1.42