Cota 2 - 22 decembrie 2018

Surprizele din fotbal au tot aparut in ultimele zile, dar sambata este o oferta vasta, motiv pentru care increderea in cota 2 din 22 decembrie 2018 este una ridicata, in speranta ca putem sa gasim doua evenimente care sa ne aduca si profitul cautat.Cardiff - Manchester United (Ora 19:30)

Schimbarea lui Jose Mourinho inseamna ca Paul Pogba a castigat razboiul cu antrenorul portughez, fiind cunoscut clar conflictul dintre cei doi. Francezul este un om de vestiar, mereu apare in filmarile colegilor sai si tocmai din acest motiv ma astept ca schimbarea aceasta de antrenor sa aduca in sanul echipei din Manchester placerea de a juca acel fotbal bun. Pe de alta parte, Cardiff este si o echipa slaba, a pierdut in fata granzilor, din acest motiv acord incredere unui succes al oaspetilor.PSV - AZ Alkmaar (Ora 21:45)

Media de goluri in campionatul Olandei este una forte ridicata si sunt cateva echipe care isi aduc serios contributia pentru asta, PSV si AZ Alkmaar numarandu-se printre ele. Cele doua vor avea mec direct, iar eu n-am cum sa nu ma gandesc ca golurile or sa curga, asta in conditiile in care am avut cel putin patru goluri in patru din ultimele cinci intalniri directe. De altfel, ultimul lor mec disputat in competitii interne, ambele s- au impus marcand de cel putin patru ori.