Cota 2 - 22 August 2018

Tipsterul Legalbet Nica ne recomandă Cota 2.02, alcătuită dintr-un pariu combinat cu două meciuri, unul din Liga Campionilor, Young Boys Berna - Dinamo Zagreb, iar celălalt din Championship, FC Aston Villa - FC Brentford.

5b7cff0b291e2_1534918411.png


► Young Boys Berna - Dinamo Zagreb


Elvețienii de la Young Boys Berna și croații de la Dinamo Zagreb se vor întâlni miercuri, 22 august, de la ora 22.00, în prima manșă a play-off-ului Champions League. Campioana Elveției joacă direct în această fază a competiției. În vara acestui an, "galben-albaștrii" au jucat însă trei meciuri din campionat și unul din Cupa Elveției. Dacă atacul funcționează perfect, defensiva nu s-a dovedit a fi punctul forte al acestei echipe. Slăbiciunile au apărut în partida de cupă cu Bielle Bienne (liga a treia), câștigată cu 3-2 și-n ultimul meci din campionat cu Luzern, adjudecat cu același scor.


Dinamo Zagreb a intrat în competiție încă din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, când a învins acasă cu 5-0 apoi a remizat, scor 2-2 în deplasare cu Hapoel Beer Sheva. A urmat o dublă victorie cu Astana, 2-0 acasă și 1-0 în deplasare. Și-n campionat Dinamo a debutat cu 3 victorii la rând: 3-0 cu Istra 1961, 2-1 cu Slaven Koprivnica și 2-1 cu Osijek. Practic, formația croată a adunat 7 meciuri oficiale în vara acestui an, a câștigat 6 dar a marcat

în toate. Nimic nu mă face să cred că nu va marca și la Berna.



► FC Aston Villa - FC Brentford


Aston Villa și Brentford vor juca, tot miercuri, 22 august, de la ora 22.00, în etapa a 4-a din Championship, a doua ligă engleză. Ambele formații au început bine campionatul. Gazdele au înregistrat două victorii (3-1 cu Hull, 3-2 cu Wigan), apoi au remizat cu Ipswich, scor 1-1.


De partea cealaltă, Brentford s-a impus cu 5-1 în runda inaugurală în fața lui Rotherham, pentru ca apoi să remizeze cu Stoke, scor 1-1. În data de 19 august, Brentford s-a impus cu 2-0 în fața grupării Sheffield Wednesday.


Observăm că în toate meciurile de mai sus s-au marcat cel puțin două goluri. În ultimul meci direct a fost 2-1 pentru Brentford, în decembrie 2017. Sunt absolut convins că și de data aceasta vom vedea cel puțin două goluri.




🔴 Cotă finală: 2.02 la Betano