Cota 2 - 21 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda cota 2 din 21 Octombrie 2018, formata din doua partide ale sportului rege. Parma - Lazio & Daco-Getica Bucuresti - Lazio sunt cele doua infruntari.Daco-Getica Bucuresti - Petrolul Ploiesti (Ora 14:00)

Rezultatele mai putin reusite din ultimul timp au adus Petrolul in postura de a-si demite antrenorul, Leo Grozavu a fost indepartat si astfel vad acum lucrurile. Bucurestenii nu reprezinta o formatie care sa fie de temut, insa, asteptarile, nivelul si pretentiile prahovenilor se vad prin cifre si diferenta este una vizibila. Cu toate ca acasa joaca mai bine, cred ca Petrolul are jucatori ce pot sa inscrie goluri si duminica, suficiente cat sa vina cu toate punctele de acolo.Parma - Lazio (Ora 16:00)

Avand statut de nou-promovata, acest lucru pare ca a inceput sa nu se mai vada in evolutiile Parmei si are sanse destul de mari sa puna presiune asupra lui Lazio. Pe de alta parte, cum sunt intr-o forma buna, asteptarile unui meci cu goluri sunt justificate si daca totul o sa decurga precum s-a intamplat si in runda anterioara, probabil ca ambele vor inscrie, si se vor face modificari de scor inca din startul meciului.