Cota 2 - 21 Noiembrie 2018

Fotbalul de calitate s-a intrerupt pentru putin timp, motiv pentru care din nou ne orientam spre alte infruntari, tot din sporturile specifice acestui anotimp, respectiv hocheiul pe gheata.Lukko - Pelicans (Ora 18:30)

Aflata in afara locurilor de playoff, Lukko a reusit in cel mai recent meci sa castige cu 2-0 contra uneia dintre colegele de clasament, IFK Helsinki. De partea cealalta Pelicans  a avut parte de o noua deplasare esuata, a pierdut cu 2-5 in fata modestei Jukurit, dar asta nu o impedica sa fie pe locurile de playoff, aflandu-se pe 5, cu 36 de puncte. Sunt echipe care au aspiratii diferite, dar as vrea sa remarc diferenta destul de mare care s-a inregistrat in meciul direct din luna septembrie, atunci a fost 6-1 pentru Pelicans, Cu probleme reale acasa, Lukko a pierdut ultimele doua asemenea intalniri, tot in fata unor echipe din fata clasamentului.Jokerit - Omsk (18:30)

Aflata dupa cele doua mari puteri ale hocheiului rus, Jokerit se afla pe locul al treilea in Conferinta de Vest, cu 41 de puncte, urmand sa primeasca vizita echipei de pe locul secund din Conferinta de Est. Ambele echipe au reusit sa castige spectaculos in etapa trecuta, daca Jokerit a bifat a treia victorie consecutiva, 4-3, cu Yaroslavl. La fel s-a intamplat si cu Omsk, echipa care s-a obisnuit cu deplasarile, castigand cu 4-2 cu Nizhny Novgorod. Ambele sunt echipe care joaca pe teren propriu foarte bine, aici este cazul si al lui Jokerit, care a castigat sapte meciuri consecutive, tot ea este nenvinsa de patru ani in jocurile de acasa, contra lui Omsk.