Cota 2 - 21 decembrie 2018

Vineri este o zi buna din punct de vedere al evenimentelor sportive, deoarece avem cel putin cate un meci din partea campionatelor de la care avem pretentii. Cota 2 din 21 decembrie 2018 este formata din partidele ce se vor juca la Dortmund si Iasi.Poli Iasi - FC Voluntari (Ora 17:30)

Iesenii au moralul ridicat dupa cele trei victorii importante pe care le-au obtinut in luna decembrie, in tot acest timp au inscris de noua ori, suficient pentru a se putea crede superioara echipei de pe ultimul loc. Ilfovenii sunt la polul opus cand vine vorba despre prestatia din deplasare, in decurs de zece astfel de intalniri, a luat de patru ori mai multe goluri decat a inscris si n-a castigat. Una peste alta, sunt echipe care traverseaza o forma total opusa, din acest motiv merg pe mana gazdelor in acest duel, la fel cum s-a intamplat si in tur, atunci a fost 3-2 pentru formatia din Moldova.Dortmund - Monchengladbach (Ora 21:30)

Fara probleme cu meciurile de pe teren propriu, ambele echipe se pot lauda ca se afla pe primele doua locuri din Bundesliga tocmai datorita pozitiei bune pe care au oferit-o in meciurile de acasa. Ma astept ca de data aceasta Dortmund sa isi arate frustarea esecului suferit la inceputul saptamanii si sa joace mult mai agresiv, iar cum Gladbach are probleme reale in a se mentine la un nivel acceptabil, atunci cand joaca in deplasare, sa primeasca cel putin doua goluri