Cota 2 - 21 August 2018

Tipsterul Legalbet external linkLink-uri externe interzise ne propune o cota de 2.08 formată din doua meciuri, Al-Ahly Cairo - Wadi Degla SC şi Benfica Lisabona - PAOK Salonic.


► Al-Ahly Cairo - Wadi Degla SC (21 august 2018, Ora: 21:00)


Al Ahly Sporting Club a câştigat titlul în sezonul trecut, în campionatul Egiptului, într-o manieră împresionantă, având cu 20 de puncte în plus faţă de ocupanta locului 2, Ismaily SC. În acest sezon, Al Ahly a debutat cu un egal, 1-1 acasă cu Ismaily SC Ismailia (Mohamed Sherif 90+4 - Lassaad Jaziri 54), apoi a câştigat în deplasare cu 2-0 în faţa lui Al-Masry SC (Souleymane Coulibaly 11, Walid Azaro 73). Cea mai iubită echipă din Egipt este calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Africii, fiind pe primul loc în Grupa A, cu 10 puncte, fiind urmată de Espérance Sportive de Tunis 10 puncte, Township Rollers 4 puncte şi KCC Kampala 3 puncte. Wadi Degla SC a terminat pe locul 15, exact deasupra liniei retrogradării. Gruparea din Cairo a avut 34 puncte şi a rămas în prima ligă, în timp ce Raja Club Athletic 27 puncte, Tanta Sports Club 26 puncte şi Al Nasr SC Cairo 22 puncte, au retrogradat. În acest sezon, echipa antrenată de Takis Gonias nu a reuşit nicio victorie în 3 etape, în care a remizat în deplasare, 1-1 cu El Dakhleya SC şi a pierdut acasă, 1-3 cu El Gouna FC şi 0-2 cu Petrojet Football Club Suez. În ultimul meci disputat pe "Cairo International Stadium", Al-Ahly Cairo a învins-o pe Wadi Degla SC cu 1-0 (Walid Azaro 28). Cu un succes, echipa antrenată de Patrice Carteron ar face 7p şi ar urca pe primul loc în clasament.► Benfica Lisabona - PAOK Salonic (21 august 2018, Ora: 22:00)


Benfica Lisabona a pierdut dramatic titlul, pe 15 aprilie 2018, când a luat bătaie chiar pe "Estádio da Luz" cu 1-0 de la FC Porto, în minutul 90 (gol Héctor Herrera). "Águias" au terminat pe locul 2 în clasament şi, ca să poată juca în grupele Ligii Campionilor, au trebuit să joace în preliminarii. În turul al-III-lea ei au eliminat-o pe Fenerbahçe SK, pe care au învins-o cu 1-0 la Lisabona (Franco Cervi 69) şi au terminat la egalitate, 1-1 la İstanbul (Alper Potuk 45+1 - Gedson Fernandes 26). "Encarnados" vor juca în play-off cu PAOK Salonic şi cu siguranţă vor face tot posibilul să se califice în grupe, mai ales că vor să se reabiliteze în faţa suporterilor, care au trăit o mare dezamăgire în sezonul trecut, după ce Benfica a pierdut toate meciurile. PAOK Salonic a pierdut titlul cu cântec în favoarea lui AEK Atena, însă poate trece peste această decepţie, printr-o calificare în premieră în grupele Ligii Campionilor. Echipa antrenată dee Răzvan Lucescu a jucat deja două tururi preliminare şi, indeferent de ce va fi cu Benfica, are asigurat cel puţin un loc în grupele Europa League. Grecii au trecut în turul al-II-lea preliminar de FC Basel cu 2-1 acasă şi 3-0 în deplasare, iar în turul al-III-lea preliminar au eliminat-o pe Spartak Moscova cu 3-2 acasă şi 0-0 în deplasare. "Dikefalos tou Vorra" au ca obiectiv o remiză pe "Estádio da Luz".🔴 Cotă finală Betano: 2.08

★ Al-Ahly Cairo - Wadi Degla SC 1 - 0

★ Benfica Lisabona - PAOK Salonic 1 - 1

★ C Â Ş T I G Ă T O R !