Cota 2 - 20 septembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Cota 2 a zilei de joi, 20 septembrie 2018, formată din două meciuri, Beşiktaş İstanbul - Sarpsborg 08 FF şi F91 Dudelange - AC Milan, din Europa League.


► Beşiktaş İstanbul - Sarpsborg 08 FF (ora 19:55)


Beşiktaş JK şi Sarpsborg 08 FF se vor întâlni joi în Grupa I din Europa League, pe "Vodafone Park" din İstanbul. În această grupă se mai află Malmö FF şi KRC Genk. Turcii sunt favoriţi de a câştiga Grupa I, având cota 2.15 pe Betano, fiind urmaţi de belgieni 3.00, suedezi 5.00 şi norvegieni 9.50. Echipa antrenată de Şenol Güneş a ajuns în grupe după ce le-a eliminat pe B36 Tórshavn, LASK Linz şi Partizan Belgrad şi ţinând cont de parcursul bun din ultimii doi ani din Europa League, unde a fost aproape de semifinale şi din Liga Campionilor, unde a câştigat o grupă cu FC Porto, RB Leipzig şi AS Monaco, ar trebui să nu aibă emoţii pentru a se califica în şaisprezecimi. În Süper Lig, după 5 etape disputate, BJK se află pe locul 4, la 2 puncte de lidera Galatasaray İstanbul. Sarpsborg 08 FF este o debutantă în cupele europene, însă a reuşit performanţa de a le elimina pe ÍBV Vestmannaeyja, FC Sankt Gallen, NK Rijeka şi Maccabi Tel-Aviv, echipe destul de bune. Echipa antrenată de Geir Bakke a jucat 3 tururi preliminare, plus play-off şi a reuşit să înscrie cel puţin un gol în cele 8 meciuri. Acum, norvegienii vor juca la İstanbul, într-o atmosferă vulcanică creată de suporterii turci şi rămâne de văzut dacă vor reuşi să producă o surpriză şi să fie un fel de Östersunds FK, suedezii având prestaţii excelente în sezonul precedent al Europa League, ajungând în şaisprezecimi.► F91 Dudelange - AC Milan (ora 19:55)


F91 Dudelange şi AC Milan se vor întâlni joi în Grupa F din Europa League, pe "Stade Josy Barthel" din Luxemburg. Echipa antrenată de Dino Toppmöller, care nu a avut niciodată o performanţă notabilă, este fără niciun dubiu, revelaţia acestui sezon din Europa League, unde a reuşit să se califice în grupe. Nici o altă echipă din Luxemburg nu a reuşit această performanţă! Echipa din Ducat a început în Liga Campionilor, unde a fost eliminată de MOL Vidi FC Székesfehérvár. A ajuns în Europa League, unde a trecut de KF Drita, Legia Varşovia şi CFR Cluj, realizând cea mai mare performanţă din istorie a clubului, care a fost înfiinţat în 1991, după fuziunea echipelor Alliance Dudelange, Stade Dudelange şi US Dudelange. AC Milan nu a avut de jucat tururi preliminare, fiind calificată direct în grupele Europa League. Echipa antrenată de Gennaro Gattuso se află într-o grupă cu Real Betis Sevilla, Olympiakos Pireu şi F91 Dudelange, fiind favorită la locul întâi. Italienii au cota 1.70 pe Betano de a câştiga grupa, spaniolii 3.25, grecii 5.50, iar luxemburghezii 100.00. "Rossoneri" au urmărit cu siguranţă meciurile lui F91 Dudelange şi e de aşteptat să înceapă tare, să înscrie repede un gol sau două, pentru a evita orice surpriză. Probabil echipa luxemburgheză nu va face niciun punct în această grupă, diferenţa de valoare fiind uriaşă. Jucătorii vor lupta, dar nu vor mai da peste Legia sau CFR, ci de echipe foarte puternice care nu vor risca să se facă de ruşine şi să piardă punct sau puncte cu luxemburgezii.🔴 Cotă totală: 2.14 Betano