Cota 2 - 20 Noiembrie 2018

Evitam si meciurile din ultima etapa a Uefa Nations League, iar pentru cota 2 din 20 Noiembrie 2018 optam pentru meciurile de hochei pe gheata din Champions League. De la ora 20:30, Salzburg o intalneste pe Rouen, iar de la 20:45, se joaca Bern - Malmo.Salzburg - Rouen (Ora 20:30)

Dupa un meci tur care stat sub semnul echilibrului si incheiat la egalitate, 3-3, acum Salzburg are toate sansele sa mearga mai departe, ea fiind si echipa mai buna dintre cele doua angrnate sa se califice in sferturi. Cu toate astea, locul 5 din Austria a pierdut ultimele trei meciuri disputate in campionat, in timp ce Rouen s-a distantat in fruntea clasamentului Ligue Magnus. Ambele sunt echipe cu potential, s-a vazut foarte bine si in tur, cat si pe tot parcursul lor in Champions League, ceea ce ma face sa aleg din nou un pariu pe goluri. Ultimele cinci meciuri ale lor au venit cu cel putin cinci goluri.
Bern - Malmo (Ora 20:45)

Elvetienii n-au putut sa opreasca ofensiva activa a celor de la Malmo si acum vor pleca cu un handicap de trei goluri, deoarece au pierdut cu 1-4. Acum sunt favoriti, dar nivelul jocului prestat in ultimele doua meciuri oficiale a aratat ca nu si-au invatat lectia si raman in continuare accesibili. De altfel, cred ca au capacitatea sa o invinga pe Malmo, echipa suedeza avand reale probleme in deplasare, pierzand sase din ultimele sapte asemenea jocuri, dar nu fara sa avem parte de un meci spectaculos.