Cota 2 - 20 ianuarie 2019

Fotbalul ne-a adus succesul in ultimele doua zile si pun din nou la bataie doua meciuri din sportul rege, in speranta ca bifam o cota 2 din 20 ianuarie 2019 castigatoare.Huddersfield – Manchester City (Ora 15:30)

Cetatenii se distreaza copios in fata echipelor de valoare indoielnica din Premier League si Huddersfield intra in aceasta categorie. Dupa 6-1 in tur, astept din partea elevilor lui Guardiola sa ne ofere un joc foarte consistent, la finalul caruia sa castige marcand de cel putin doua ori. Cred acest lucru pentru ca in 2018 are un bilant demn de invidiat, pe langa faptul ca are victorii pe banda rulanta, a marcat nu mai putin de 21 de goluri, timp in care a fost invinsa o singura data si atunci contra celor de la Liverpool, cand s-au impus cu 2-1.


Barcelona – Leganes (Ora 21:45)

Primul loc din La Liga vrea sa pastreze distanta pe care o are in fata echipei de pe locul secund si in acest context ma astept sa vedem un duel foarte bun in fata mult mai modestei Leganes.  Echipa este in forma, in ultimele doua intalniri a reusit doua victorii identice, desi s-a jucat in competitii diferite, 3-0 a fost scorul contra lui Eibar si Levante. Nu o vad cu nimic mai bine pe Leganes, o formatie care a pierdut de fiecare data in fata blaugrana si mereu a luat cel putin doua goluri.


Pronosticuri

Huddersfield - Manchester City: handicap City, cota 1.44 la Betano

Barcelona – Leganes: Barcelona castiga & peste 2.5 goluri, cota 1.50 la Betano