Cota 2 - 20 decembrie 2018

Cota 2 din 20 decembrie 2018 vine din hocheiul nord-american, o competitie care ne propune o serie de meciuri interesante, cum sutn si cele dinter Toronto Maple Leafs si Florida Panthers, cat si Columbus Blue Jackets vs New Jersey Devils.


5c1b515b6a879_1545294171.png


Toronto Maple Leafs - Florida Panthers (Ora 02:00)

Gazdele acestui meci vin dupa un meci spectacol, au reusit in jocul anterior sa dispuna cu 7-2 in fata celor de la New Jersey Devils, fiind din nou protagonista partidelor spectacol, asa cum s-a intamplat inca de la inceputul sezonului. Florida a reusit si ea meciuri bune, in precedentele doua dueluri s-a impus, una dintre partide chiar impotriva lui Toronto, a fost atunci 4-3, dupa ce am avut nevoie de prelungiri. Cunoscand agresivitatea canadienilor, astept din partea lor un meci cu goluri, de cel putin sase, cum s-a intamplat de cele mai multe ori in cazul celor doua.Columbus Blue Jackets - New Jersey Devils (Ora 02:00)

Mai bine situata in clasament, diferenta dintre cele doua echipe este de zece lungimi in favoarea celor de la Columbus Blue Jackets. Devils are probleme in deplasare, a pierdut 14 dintre cele 17 meciuri care s-au jucat, luand si cu aproape 30 de goluri mai multe.  Avantajul de a juca acasa este in favoarea echipei din Columbus, care a reusit si in urma cu putin timp sa arate cat de imporant este acest lucru, cand a castigat cu 1-0 in fata celor de la Vegas Golden Knights.